Начало

INNOWAVE 2017
BUSINESS & STARTUP
THE NEW TECH INNO WAVE

ФОРУМЪТ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 20-21 ОКТОМВРИ 2017

ДКС - Варна, България

Участници

750

Лектори

38

Собственици и мениджъри

450+

Изложители

25+

Държави

23

Innowave 2017 Conference

Innowave 2017 Business and Startup Conference e международно технологично събитие с основен акцент Маркетинг, продажби и електронна търговия. Ориентирано е към бизнес средата, стартъп обществото и проактивните младежи с предприемачески профил. Целят насърчаването на иновативното и креативно бизнес мислене и създаването на благоприятна среда за обмяна на успешни бизнес модели, опит и добри практики. Innowave 2017 Business and Startup Conference се организира в партньорство с Община Варна (Европейска младежка столица 2017) и с подкрепата на Министерството на Икономиката, Министър-председателя на Република България и Европейска Стартъп Мрежа.

Лектори от топ световни компании, включително:
ОСНОВНИ ТЕМИ:

Потребителско поведение

Изкуствен интелект

Тенденции и маркетинг в е-търговията

Социално пазаруване

Маркетинг в социалните мрежи

Самообучаващ се изкуствен интелект

Масиви от данни

Виртуална/Добавена реалност

IoT

Нано технологии

Иновации в медицината

Дигитално здраве

Бизнес и стартъп зали

За първи път в България ще се проведе форум който ще събере на едно място световните брандове като Facebook, Google, Amazon, SalesForce, Alibaba.com, Yandex, Magento и Shopify и фондове за рисков капитал от три континента, чиято основната цел ще е да помогнат на посетителите на форума да направят дигитална трансформация на бизнеса си и да продават глобално.

Стартъпи

За форума ще бъдат селектирани 30 StartUp проекта чрез нашата Форма за участие като StartUp. 10 от тях ще бъдат избрани за участие във форума. Те ще имат възможност да представят своите startup идеи, да се срещнат и да получат ментор в лицето на бизнес-ангели, маркетинг експерти с дългогодишин опит и едни от най-големите startup акселератори и фондове за рисков капитал.

Лектори, Ментори и Инвеститори

 • Лари Бийл
  Лари Бийл

  Основател на Фондацията за междукултурно и инвестиционно управление и на Българския предприемачески център

  Лари Бийл е възпитаник на Университета Станфорд. След като развива собствения си бизнес в Силициевата долина, започва да помага на млади предприемачи да направят същото. Вече над 50 години работи като финансов съветник и инвестиционен мениджър и консултира стартиращи бизнеси по целия свят. Той е основател на фондация Interculture, която финансира проекта Bulgarian Enterpreneurship Center.

 • Дрейтън Бърд
  Дрейтън Бърд

  Специалист Директен Маркетинг [UK]

  Дрейтън Бърд е една от най-значимите фигури в областта на Директния маркетинг и реклама за последните 25 години. Има 52 години практически опит в онлайн и офлайн маркетингa. През 2003г. „Chartered Institute of Marketing” определя Дрейтън Бърд като един от 50-те специалисти в Света, оформили развитието на съвременния маркетинг. Работил е за едни от най-големите марки в цял свят – Audi, Bentley, British Airways, Cisco, Deutsche Post, Ford, IBM, McKinsey, Mercedes, Microsoft, Nestle, Philips, P&G, Toyota, Unilever, Visa and Volkswagen. Със своя неограничен капацитет Дрейтън е подпомогнал продажбите на разнообразни продукти – от самолетите „Airbus” до анимацията „Peppa Pig”. Автор е на 6 книги, издадени на 17 езика, като едната от тях „Директен и Дигитален маркетинг на здравия разум” е бестселър за всички години от 1982 насам. Отличен е с множество награди за Цялостен принос.

 • Дейл Хоуърт
  Дейл Хоуърт

  Бизнес ментор, професионален лектор и писател на тема ‘Практически уроци за по-добър бизнес’

  Бизнес ментор с множество отличия, Акредитиран бизнес лектор в сферата на „Непрекъснатото професионално развитие” и писател Повече от 20 години той подпомага лидери и екипи на някой от днешните най-успешни малки и средни предприятия, още от самото стартиране на бизнеса. Сред неговите клиенти са стартиращи бизнеси, хора с предприемачески дух, малки и средни предприятия, както и някои от добре познатите корпорации, от различни институции и сектори. Той е и длъжностно лице и член на борда на директорите в редица компании.

 • Джунейт Ерполат
  Джунейт Ерполат

  Регионален Директор на Alibaba.com Турция

  От май 2013г. Джунейт Ерполат отговаря за всички бизнес процеси и управление на взаимоотношенията със заинтересованите страни на Alibaba.com в Турция. Завършва Факултета по политически науки в университета в Анкара и започва кариерата си като продуктов мениджър в Xerox. След това работи като Channel Manager в Microsoft между 2000 и 2002г., като ръководител на отдела за МСП в Avea между 2002 и 2007г. Той е един от основателите на Anadolu Yatırım през 2007 г., като същевременно е и в качеството си на инвестиционен консултант. Ерполат е бил мениджър продажби за 1 година в Datamarket, а в периода 2011-2013г. е отново мениджър продажби, но в Grenke Turkey.

 • Майкъл Марвин
  Майкъл Марвин

  Основател на инвестиционни фондове и фондове за рисков капитал

  През последните 30 години Марвин активно участва в стартирането и растежа на повече от 100 технологични компании, като инвестира в много от тях . Той е основател и първи главен изпълнителен директор на стартъп, който бе обявен публично 7 години по-късно и в крайна сметка беше продаден на компания Fortune 500. Също така Майк е бил консултант на $ 1,4 млрд. Инвестиционен фонд, където задачата му е била да търси компании с потенциал, в които да се инвестира. Майкъл Марвин основава и подпомага управлението на фонд за начален капитал, който инвестира $ 10,000 – $ 100,000 в стартиращи компании, концентрирани в радиус от 60 мили от най-големите университети (Политехнически институт Ренсълиа ). През цялата си кариера Майк е заемал ръководни иключови позиции. Бил е главен изпълнителен директор, председател на борда на директорите, член на борда на директорите, съветник и инвеститор в множество технологични компании, намиращи се в Ню Йорк, Флорида, Вирджиния, Кънектикът и Канада.

 • Мигел Рейнолдс
  Мигел Рейнолдс

  President & CEO at Global Business Brokers

  Сериен предприемач, стартирал първия си бизнес в началото на двайсетте си години. Има голям опит като бизнес стратег, преговарящ, бизнес брокер, ментор и автор. Основател е на няколко компании и неправителствени организаци, част от които са Market Financed Inventions и CORKBRICK INTERNATIONAL. Той е стратегически съветник на мениджмънта на редица компании в Португалия, Бразилия и САЩ. Изнасял е лекции по цял свят по теми като: стратегически мениджмънт, работа в електронна среда, предприемачество, рисков капитал, бизнес посредничество, бизнес гражданство, устойчива интеграция на хора с увреждания.

 • Бас Лансдорп
  Бас Лансдорп

  Основател на Фондация Марс 1 и първата мисия до Марс

  Бас е главен изпълнителен директор и съосновател на Mars One – организация с нестопанска цел, чиято мисия е изграждането на постоянно заселничество на Марс. Първата безпилотна мисия, с цел подготовка за заселничество, е насрочена за 2020г. Като главен изпълнителен директор на Марс Ед, Бас отговаря, наред с други неща, за връзки с инвеститорите, обществена подкрепа и за първоначални контакти с потенциални доставчици, спонсори и партньори. Той е завладяващ и изпълнен с ентусиазъм лектор, който представя Марс Едно поне веднъж седмично на всякакви събития. Бас е предприемач с опит в инженерството, със силен интерес към визионерските технологични бизнеси.

 • Божидари Крапчев
  Божидари Крапчев

  Amazon Lead CEE at Amazon Web services

  Божидар Крапчев е ръководи партньорската мрежа на Амазон и отговаря за 50 страни в Централна и Източна Европа. Негово задължение е за разширява и развива най-потребителски ориентираната партньорска система, за да помага на потребителите в тяхното пътешествие в уеб базираните системи. Централният регион се простира от Швейцария до Турция, Североизточна Европа, Русия и бившите съветски републики. В периода 2015-2016г. е старши мениджър развитие в Dynamics Ax на Microsoft. Член е на борда на директорите на LLP Group в периода 2000-2013 и управляващ партньор в LLP Dynamics SEE в перода 2011-2014г. Под негово ръководство LLP се превръща във водеща международна консултантска компания и основен партньор на Microsoft за продуктите MS Dynamics NAV, AX и CRM. Към днешна дата LLP Dynamics е най-значимия партньор на Microsoft за България и сред първите в Централна и Източна Европа.

 • Веселин Попов
  Веселин Попов

  Директор „Бизнес развитие“ в Кеймбридж /потребителско поведение/

  От май 2013г. Веселин Попов е директор „Бизнес развитие” на Психометричния център на университет в Кеймбридж – мултифункционален център за изследования, специализиран в онлайн поведението и психологическата оценка. Той осъществява връзката с индустрията, ръководи развитието на продуктите и осъществява трансфера на технологичните стратегии за мултидисциплинарни изследвания от световен клас в изследователския екип на университета в Кеймбридж. На база академичните изследвания и търговскитр похвати се трансформира концепцията за начина, по който работим, пазаруваме, движим се, срещаме се и комуникираме. Разбира се, гарантирайки дигиталните самоличности на гражданите и позволявайки им да запазят контрола върху своята цифрова идентичност в познавателния процес.

 • Мат Брук-Смит
  Мат Брук-Смит

  CEO/founder Future Workshops, Harmony Platform

  Мат Брук-Смит е предприемач, основал и управлявал успешни компании в областта на мобилността, видеото и корпоративния софтуер от Лондон, Великобритания. Учил е компютърни науки и получава отличие от университета в Саутхемптън. Приложението Harmony, най-новата му разработка, дава възможност на компаниите да изградят мобилни приложения за мобилни устройства без код за писане. Harmony се използва в секторите на финансовите услуги, здравеопазването, медиите и енергетиката, за да стимулира цифровата трансформация и да мобилизира бизнеса.

 • Бейбарс Алтънтас
  Бейбарс Алтънтас

  Председател, Световния Бизнес Ангелски Форум

  Бейбарс е предприемач и иновационен гуру, глобален лидер, най-продаван автор, бизнес ангел-инвеститор, председател на Световния Бизнес Ангелски Форум, вице президент на Европейската търговска асоциация и Early Stage Market Players (EBAN), президент е на Бизнес ангелската асоциация на Турция. Той е един от топ глобалните говорители на предприемачите, иновациите и ангелските инвеститори, който е поканен от предишния президент на Америка Барак Обама да говори на Глобалната предприемаеска среща в Кения.

 • Марк Уеслинк
  Марк Уеслинк

  Подбор и Алумни мениджър в Startupbootcamp Smart City & Living [NL]

  Марк Уеслинк e сериен предприемач, стартирал 12 компании в сферата на бързооборотните стоки, домашната електроника, здравните грижи, електронната търговия, човешките ресурси и финансите. Благодарение на своя опит той притежава задълбочени познания в множество области, които помагат на предприемачите да поддържат 360-градусов изглед на техния бизнес. Той е мотиватор, бизнес треньор, краен оптимист. Със своите умения и опит, в момента той отговаря за избора на Start-up проекти за подпомагащите програми в Амстердам и за подпомагането на възпитаниците от Startupbootcamp Amsterdam с управлението на техния бизнес. Той е и съосновател на Startupbootcamp Африка с програми в Йоханесбург и Кейптаун. С предприемаческия си опит, Марк консултира мениджъри и предприемачи, за да подпомогне компаниите им да се разрaствaт по-бързо и им помага да изградят солидна инфраструктура. След основаването и разрастването на 12 фирми и след 4 провала, той определено е опитен предприемач с международен фoкус. След интервюиране на стотици начинаещи предприемачи като „Подбор и Алумни мениджър в Startupbootcamp”, той сътрудничи за основаването на Startupbootcamp Африка.

 • Бьорн Уайгъл
  Бьорн Уайгъл

  Бизнес стратег и инвеститор

  Бьорн Уайгъл е бизнес стратег, инвеститор/предприемач и борец за икономически растеж, който започва своята кариера като ръководен консултант в Booz Allen Hamilton, а по-късно основава своята първа компания – Dobono AB, през 2004г. През октомври 2016г., съвмесно с негов колега, Бьорн издава книга - „Илюзиите в иновациите“, публикувана от издателството на университета Йейл, според която капитализмът е изгубил своята магия. Също така е част от борда на ECIPE – “Европейската централа за международна политическа икономика“ – независима и неправителствена изследователска организация, отдадена на търговската политика и международните икономическите проблеми.

 • Питър Хопууд
  Питър Хопууд

  Лектор & Питч Коуч. Домакин на Световната Конференция & Конферансие

  Роден в Уотфорд (Великобритания), Питър е коуч по комуникации, коуч по публично говорене и обучител по презентационни умения, домакин на конференцията организирана от Hopwood Communications. По същество силата му се състои в подпомагане на компании, професионалисти, нововъзникващи фирми и високопоставени лица уверено да общуват с влияние. Страстен комуникатор, слушател и мотиватор, Питър просто обича да споделя идеи, да сътрудничи и да помага за развитието. Бърз ум с остро внимание към детайла - обича да държи хората под напрежение. С професионална кариера в хотелиерството, пътуванията и обученията в различни индустрии, Питър е истински щастлив да премине през 7 европейски държави. Сега той изполва придобитият опит в комуникациите, балансирайки работата си в Европа, Близкия изток, Азия и помежду.

 • Амир Джафари
  Амир Джафари

  Отговорник развитие в Shopify

  В периода април 2011-2013 е съосновател и CMO в MakeTreks. MakeTreks е неправителствена организация, която използва силата на онлайн видеата, за да достигне до хората и да даде гласност на проблемите с бездомните хора по цял свят. Осигурява жизнено важни пакети с храна и дрехи за бездомните в Торонто, Лос Анджелис, Лас Вегас, Лондон и Париж. От март 2013 е маркетинг директор във Video Agency – видео маркетинг агенция, която специализира в YouTube маркетинг стратеги. Консултира клиенти в създаване, оптимизиране и ръководство на PPC видео реакламни кампании. Обучава онлайн маркетинг екипи в B2B startup-и, малки и средни предприятия. От август 2016 работи към Shopify.

 • Петър Горялов
  Петър Горялов

  Коуч по организационно лидерство за изпълнителни директори, основател и управител, DreamersDo

  Петър е предприемач, основател на DreamersDo – водещ доставчик на услуги за организационно лидерство и първата компания за коучинг по организационно лидерство за изпълнителни директори в България. Фокусът на DreamersDo е да катализира повече бизнеси да превърнат визията си в реалност за един по-добър свят и те да постигат устойчив печеливш ръст. През последните 11 г. Петър е партнирал с управители и техните екипи в компании - лидери във финансовия, инфраструктурния, медийния, рекламния, химическия, фармацевтичния и енергийния сектор да се справят с пазарните предизвикателства и да водят своите индустрии напред. През 2012 г. в Лас Вегас бе удостоен с едно от двете най-високи отличия в коучинг индустрията в света – Наградата на президента на Международната коуч федерация (ICF President’s Award) за своето лидерство и принос към създаването на коучинг индустрията в България. Преди това в компании като HP, Compaq и първия дистрибутор на Microsoft у нас е ръководил пионерски ИТ проекти като разработването на пазара за интел сървъри за бизнеса и първия Microsoft ОЕМ канал в България. През 2004 г. е удостоен от Карли Фиорина, изпълнителен директор на HP тогава, с The Best of the Best Excellence Award за търговски мениджъри на HP по света за неговото лидерство и значим принос за компанията.

 • Румен Илиев
  Румен Илиев

  Парньор в LAUNCHub

  Румен Илиев е партньор в LAUNCHub от май 2012. Илиев ръководи процесът по кандидатстване, предварителния подбор и въпросите, свързани с портфолиата. Преди това ръководи своя бизнес консултантска практика, фокусирана върху разрешаването на бизнес въпроси и подпомага ръководствата на различни компании за постигане на заложените от тях бизнес цели. По време на своята професионална кариера е заемал различни експертни позиции в някой от най-големите мултинационални компании в сферата на застраховането и комуналните услуги в централна и източна Европа. Интересува се от предприемачество, startup-и, фондове за рисков капитал, инвестиции и е фокусиран върху изграждането на връзки в стартъп/предприемаческата екосистема, които могат да бъдат в полза на младите компании при постигане на техните цели.

 • Ирина Горялова
  Ирина Горялова

  Коуч по организационно лидерство за изпълнителни директори, Управляващ партньор, DreamersDo

  Коуч по организационно лидерство за изпълнителни директори, Управляващ партньор, DreamersDo Ирина е предприемач и пионер в коучинг индустрията. През последните 10 г. е партнирала с управители и техните организации (с големина от 20 до 2500 служителя) да се справят с пазарните предизвикателства, да превръщат визията си в реалност, да катализират устойчив печеливш ръст и да водят индустрията си напред. През 2012 г. в Лас Вегас бе удостоена с едно от двете най-високи отличия в коучинг индустрията в света – Наградата на президента на Международната коуч федерация (ICF President’s Award) за своето лидерство и принос към създаването на коучинг индустрията в България. Преди това е ръководила връзките с обществеността за българския пазар на водещи компании като Rolls-Royce, Finmeccanica, Saab и др. в някои от най-сложните мултимилионни национални търгове в сферата на отбраната. А преди това като дипломатически кореспондент е интервюирала множество високопоставени американски и европейски официални лица и известни личности, сред които сенатор Джон Макейн, бивш кандидат за президент на САЩ, и Стив Форбс, главен редактор и собственик на списанието Forbes.

 • Биляна Димитрова
  Биляна Димитрова

  Управляващ партньор в Адвокатско дружество „Димитрова, Стайкова и Партньори“

  Адвокат с интереси в областта на международното бизнес право и мениджмънт, правото на интелектуална и индустриална собственост. Член на Софийска адвокатска колегия. Адв. Димитрова е участвала в редица проекти, в сферата на здравеоопазването, включително в областта на трансплантацията и автотрансплантацията, учредяване и управление на лечебни заведения, търговия с лекарства и лекарска отговорност. Била е част от екип - правен консултант на Столична община при изготвяне на концесионни анализи и документация за изграждането на подземен паркинг, както и консултации във връзка с управление на отпадъците и опазване на околната среда. От октомври 2015 е управляващ партньор в „Димитрова, Стайкова и Партньори“. През 2016 е била лектор на “Business Alternatives Program” и „Аз мога – тук и сега“.

 • Боян С. Бенев
  Боян С. Бенев

  Млад предприемач в разцвета на силите си. Основател на SHYN.One.

  Боян е стратег, лектор и писател, роден в България, отгледан във Великобритания и сега живеещ в София, България. Регистрира първата си компания на 16 и от тогава работи като консултант в областта на маркетинга, продажбите, медиите и информационните технологии. Боян е създател и председател на Българския клъстер за предприемачество и иновации. Целта му е устройчиво развитие както на бизнеса, така и на обществото. Областите, които представляват интерес за Боян, са образование и бизнес, създаващи стойност. Боян Бенев е обявен за млад предприемач на Обединеното Кралство в класацията на списание Start Your Business. Обича да пише. Негови книги са „Малка книга за бизнеса“, „Малка книга за реалността“ и „Две поколения“, които Onda Cofee Break номинира като книги на месеца в еноименната им класация.

 • Ники Кънчев
  Ники Кънчев

  Телевизионен и радио водещ, шоумен

  Ники Кънчев е български журналист, радио и телевизионен водещ, шоумен. По-популярен е като водещият на телевизионните игри „Стани богат“, „Един срещу всички“ и шоуто „Биг Брадър“, ВИП Брадър и Big Brother All stars, водещ на ТВ шоуто „SMS за милиони“, водещ на предаването „Ники Кънчев под наем“.

 • Николай Петканов
  Николай Петканов

  Регионален мениджър на ИАНМСП

  Николай Петканов е регионален представител на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП). Опитен регионален оперативен мениджър с демонстрирана история на работа в държавната администрация. Има квалификации във воденето на преговори, бизнес планирането, обслужването на клиенти, продажби и стратегическо планиране. Николай е изключителен професионалист, притежава магистърска степен по бизнес администрация (M.B.A.), с фокус в "Лидерство в глобалната среда" от Варненския свободен университет "Черноризец Храбър".

 • Симеон Прусийски
  Симеон Прусийски

  Основател и изпълнителен директор на Startup Masters и Фондация Стартъп България

  Симеон е опитен Мениджър проекти, координатор и уеб разработчик. Той е висококвалифициран уеб програмист с над 9 години професионален опит. През последните години той е насочил своите умения и опит в областта на управлението на проекти. През последните няколко години е ръководил различни проекти, вариращи от онлайн игри до онлайн портали за хазарт, счетоводни системи и платформи за електронна търговия SaaS. Преди две години той основава втората си компания Startup Masters, където понастоящем заема длъжността главен изпълнителен директор. Симеон е основният организатор на BizzIT - най-голямото благотворително ИТ събитие в България, което събра над 10 000 лева за лечение на деца в нужда. Освен това е преподавател по електронна търговия и back-end development в Webrika Academy в Плевен, която той съоснова. Също така, Симеон редовно преподава, организира и е домакин на множество семинари и конференции в областта на ИТ и електронната търговия. Симеон Прусяйски е съучредител и главен технически директор в Startup Masters и активен поддръжник и заместник-председател на фондация Startup Bulgaria.

 • Алберт Степанян
  Алберт Степанян

  Изкуствен интелект, Стартъп консултант и предприемач

  Алберт е основател, изпълнителен директор и водещ стратег в Develandoо - софтуерен акселератор, който променя начина, по който компаниите произвеждат продукти. Има опит като главен технически ръководител на Startup акселератор в Мюнхен, водещ инженер в различни корпорации. Бил е главен разработчик или технически съосновател на повече от 50 високо-профилирани проекта. Обича програмирането и описва себе си като човек, който може да достави успешни продукти с висока доходност. В периода декември 2014 – юли 2016 е старши софтуерен инженер, технически ръководител в Elsevier – отговаря за разработването на бързо променящи уеб и мобилни приложения, използвайки най-новите инструменти на пазара, инфраструктури с големи база данни и динамични REST API-та.

 • Камелия Алоу
  Камелия Алоу

  Бизнес Експерт OAE

  Камелия Алоу е стратегически ориентиран старши бизнес изпълнителен директор и консултант от най-високо ниво, притежава широк вътрешен и интернационален ръководителски опит. За своите 18-години кариера се е отличила с изключителна нова бизнес разработка, местно банкиране, корпоративни структури и значителен рекламен успех. Предоставя експертизи в рамките на конкурентното ръководно консултиране, подпомага инвеститори в ОАЕ при основаването и ръководството на техните бизнеси. От юни 2007 е управляващ директор в My Business Consulting DMCC. В периода ноември 2007 – март 2009 е финансов директор в International Diamond Group DMCC.

 • Павел Езекиев
  Павел Езекиев

  Съосновател, NEVEQ Capital Partners

  Павел Езекиев е завършил специалност „Финанси“ в САЩ. От 2002 г. до 2004 г. той е изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции. В продължение на четири години работи в отдел „Инвестиционно банкиране“ на Дойче банк в Лондон като старши специалист по корпоративни финанси. През 2006 г. оглавява новия български офис на банката. През 2007 г. напуска, за да поеме управлението на рисковия инвестиционен фонд NEVEQ (New European Venture Equity). Той е съосновател и управляващ партньор във фонда.

 • Жюстин Томс
  Жюстин Томс

  Експерт по онлайн медии, онлайн маркетинг и PR [BG]

  Жюстин Томс е един от водещите експерти и предприемачи у нас в областта на онлайн медиите и онлайн маркетинга. Създава и управлява уеб агенцията ABC Design and Communication от 1998г. и онлайн медийната група „Аз медиа” от 2001г., включваща сайтовете Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, LudiMladi.bg и др. От юни 2011г. медийната група е част от портфолиото на Инвестор.бг. Жюстин Томс е основател и организатор на конкурса за най-добър български сайт и най-добро интернет присъствие „БГ Сайт” от 1999г. насам. Автор е на 10 книги по темите онлайн медии и маркетинг, уеб присъствие. Специалист е в сферата на интерактивната реклама, медийното планиране за интернет, имейл маркетинга и Web 2.0. Дългогодишен преподавател и лектор на семинари и корпоративни обучения на тема онлайн медии, PR, маркетинг и реклама в интернет в България и чужбина.

 • Дилян Димитров
  Дилян Димитров

  Съучредител в Eleven Accelerator Venture Fund

  Дилян е специалист по инвестиции с повече от десет години опит в сферата на финансите и дяловите инвестиции. Той е един от основателите на Eleven Accelerator Venture Fund, фонд от 12 млн. евро за инвестиции в стартиращи компании в региона на Централна и Източна Европа. Преди ангажимента си с Eleven, Дилян е работил като вицепрезидент на Bedminster Capital Management, фонд от 320 млн. долара, инвестиращ в частни компании в региона на Централна и Източна Европа и е участвал във всички етапи на сделки по придобивания в секторите на здравеопазване, финансови услуги и медии. Предишният му опит включва работа като финансов директор в голяма компания за професионални услуги и продукти в България, бил е част от екипа за услуги за индивидуални клиенти на ING Bank и е работил като инвестиционен специалист в Кеърсбек България, един от първите фондове за рисков капитал в региона

 • Милен Иванов
  Милен Иванов

  Сериен предприемач, консултант и инвеститор

  Милен Иванов е роден в Силистра и през последните 15 години е сериен предприемач в различни области на бизнеса, предимно свързани с Маркетинг и B2B услуги. Има опит като инвеститор, работодател и мениджър в сфери, включващи реклама, организиране на събития, интернет проекти и бизнес услуги. Има няколко награди и отличия - "Млад предприемач на Годината" 2003 г., "Награда за креативност и иновации" на световни финали WYBA в Истанбул, избран е за един от 40-те под 40-сет млади иноватори, които променят България в Класация на Дарик. Основател и председател на CEO Club Bulgaria - най-голямата неформална мрежа от топ мениджъри и предприемачи в България.Част от компаниите, които е основал и управлявал са – JordanSheppard Executive Search, Horizons Recruitment, Gift.bg, Bulgarian Indoor Advertising, Sponsia. Автор е на книгата: Как да намерим по-добра работа в България? От 3 г. е Директор на The Founders Institute за България, най-голямата в света академия за предприемачи и стартъп инкубатор на ниво идея с централа в Силициевата Долина. Също така е изпълнителен директор на СЕО Angels Club – клуб на ангели инвеститори, който помага на млади start-up компании да развиват бизнеса си.

 • Очаквайте скоро
  Очаквайте скоро

 • Очаквайте скоро
  Очаквайте скоро

 • Очаквайте скоро
  Очаквайте скоро

 • Очаквайте скоро
  Очаквайте скоро

 • Очаквайте скоро
  Очаквайте скоро

 • Очаквайте скоро
  Очаквайте скоро

 • Очаквайте скоро
  Очаквайте скоро

 • Очаквайте скоро
  Очаквайте скоро

 • Очаквайте скоро
  Очаквайте скоро

 • Очаквайте скоро
  Очаквайте скоро

 • Очаквайте скоро
  Очаквайте скоро

Очаквайте още

Програма

Бизнес зала
Стартъп зала
Пет 20/10
Съб 21/10
Пълна програма

*Организаторите запазват право за промяна в графика и списъка с лекторите

Билети

20-21 октомври, 2017 Варна, България

Цени на групови билети
ВИЖ ПОВЕЧЕ

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Настаняване

Очаквайте скоро специални отстъпки

INTERNATIONAL Hotel
Casino & Tower Suites

Резервирай

Swiss-Bellhotel Dimyat
Varna

Резервирай

Hotel AQUA

Резервирай

АВИО-ПАРТНЬОР

Turkish Airlines е официален авио-партньор на "INNOWAVE 2017 BUSINESS & STARTUP", който предлага специални отстъпки при закупуване на билети. За да продължите с инструмента за онлайн резервации, моля посетете уеб сайта по-долу и попълнете кода на събитието 190TKM17 в съответното за това поле

Innowave 2017 Business and Startup Conference сe организира от сдружение с нестопанска цел Български Бизнес Форуми.

Купи билет

Вашето плащане е направено успешно

Благодарим Ви за проявения интерес!